Nie ste prihlásený
Login Registration

Technical consulting No.202202883

20.12. 10:48

Technické poradenstvo
Meno a priezvisko: Roman Hudok
E-mail: romann7@proton.me
Telefón: 0915000001
Správa:
Dobrý deň, Napíšte mi prosím na email. Chcem sa opýtať, či by ste mi mohli poradiť s nákupom. Potrebujem vyrovnať - obrúsiť stenu, stena je odkritá zo starých tehál, chcem ich dorovnať, potrebujem trochu obrúsiť aj betón. Potrebujem nato prístroj, aký by ste mi poradili? Navrhli mi uhlovú brúsku s diamantovým kotúčom - nemám s tým s kúsenosti, preto sa chcem opýtať či ten kryt ktorý je vlastne na okraji vyšší nebude brániť plochému prechádzaniu po stene. Ja som myslel, že by sa skôr hodila kefová brúska. Nechcem kúpiť nesprávny nástroj. Ďakujem pekne s pozdravom

20.12. 14:09

Mirka Leščinská, 14:09

Dobrý deň, pán Hudok

ďakujeme, že ste sa na nás obrátil, radi Vám poradíme.

Máte správnu informáciu - najlepším riešením je brúsenie diamantovým brúsnym kotúčom. Vzhľadom na materiál, ktorý idete brúsiť, je najvhodnejší taký diamantový brúsny kotúč, ktorý je určený na abrazívne materiály - z našich kotúčov to je tento :

https://www.herman.sk/herman-gd-60-abrasiva

Diamantový brúsny kotúč je kónického tvaru, preto sa nemusíte obávať, že Vám kryt bude brániť pri práci. Náš kotúč je agresívny, práca s ním ide rýchlo, treba však uhlovú brúsku držať pevne v rukách a v každom prípade používať ochranný kryt. Počítajte s tým, že pri práci bude veľmi veľa prachu, preto je nevyhnutné vetranie, používanie respirátora a nezabudnite si chrániť zrak.

Pre jemnejšie čistenie stien a tehál je veľmi dobrým pomocníkom náš čistiaci kotúč na uhlovú brúsku : https://www.herman.sk/herman-ky-60-dragon

No a za záver : prach, v ktorom budete pracovať, nasaje do seba aj Vaša uhlová brúska. Postarajte sa aj o ňu tak, že ju aj niekoľkokrát počas práce prečistíte stlačeným vzduchom. Prach sa totiž usadí v motore aj vetracích štrbinách a znižuje účinnosť chladenia - mohol by sa Vám motor zahrievať viac, než ste zvyknutý a mohol by aj "zhorieť" následkom prehriatia.

Práca, ktorá Vás čaká, nie je veľmi príjemná - ale výsledok určite bude stáť za to !

Prajeme Vám pekné Vianoce a veľa zdravia v novom roku !

S pozdravom,

Miroslava Leščinská



Administrator has closed this thread. I tis not possible to post another reply. You can submit a new form.
Select your country
Select the country where you want your order to be delivered.