Nie ste prihlásený
Login Registration

Complaint form No.202202485

24.9. 20:56

Reklamačný formulár
Meno a priezvisko: Michal Pacalaj
Firma: CorAl Wood s.r.o.
E-mail: pacalaj2@gmail.com
Telefón: 0902086842
Dôvod: Kvalita tovaru
Číslo fak./obj.: 22303732
Popis reklamácie:
Dobrý deň. Kupil som od Vasej firmy zbijacku Herman MX518. Potrebujem ju pri rekonstrukcii na vlastnom dome a pracujem s nou vyhradne sam. Stroj prisiel s polamanym interierom plastoveho kufru. To som nechal byt, neriesil som to. Ale v prvy den prace mi z masiny vypadla skrutka. Dal som ju na miesto a dotiahol zvysne. Druhy den prace mi odpadol plastovy kryt na uhlikoch. Na treti den prace sa ulomila skrutka upevnujuca spodny diel zbijacky a sekac na rozlomil na tri kusy. Tiez som pozadoval opravenie pruzenia hornej rukovate. Dal som Vam to opravit. Zbijacka prisla opravena s vyjadrenim ze podla navodu na obsluhu si mam skrutky vzdy pred pracou dotahovat. Cakal som, ze od vyroby budu utiahnute na pozadovany moment a teda sa neuvolnia hned. Az po opraveni a vyskusani pruzenia hornej rukovate som si uvedomil, ze toto od vyroby nefungovalo! Bolo volne a v spodnej polohe narazalo na doraz. Vcera som zbijacku znovu pouzil. Pocas prace prestal fungovat vypinac. Masina bola stale zapnuta bez ohladu na to ze som vypinac dal do polohy vypnute. Skusal som viackrat vypnut zapnut a raz zafungovalo, potom nie... Potom stroj chvilu bezal tak, ze mu kolisali otacky a nasledne prestal stroj fungovat uplne. Vzhladom na tieto preblemy, ktore su na novom stroji, povazujem stroj za neschopny prace od vyroby. Preto povazujem nas obchodny kontrakt za neplatny lebo za riadne zaplatenu kupnu cenu som nedostal adekvatny tovar a ziadam vratenie kupnej ceny. Davate na stroj zaruku 6 mesiacov. Napriek tomu bol k stroju spolu s gratulaciou k zakupeniu tejto znacky papier s garanciou 3 rocnej zaruky a 5 rocnej na vyrobne chyby... Ja som uz od vtedy co vlastnim tuto masinu minul dalsich cca 150 e na poziciavanie nahradnych zbijaciek v pozicovni... Prosim o skore vybavenie tejto veci, lebo musim riesit nahradny stroj. Zaroven objednavam servis, aby masina isla hned ku Vam aby som sa vyhol zbytocnej strate casu. S pozdravom a prianim pekneho dna Ing. Michal Pacalaj

26.9. 07:44

Mária Vrbjarová, 07:44

Dobrý deň pán Pacalaj,

mrzí nás, že máte nepríjemné skúsenosti s naším búracím kladivom.

Na reklamované náradie sme objednali zvoz a v priebehu dnešného dňa by ho mala kuriérska spoločnosť vyzdvihnúť.

Náradie vymeníme za nový kus MX518.

Veríme, že s ním budete spokojný a že pri reklamovanom náradí išlo o výrobnú vadu.

S pozdravom,

Miroslava Leščinská

26.9. 19:12

Zdravim Vas. Poslali ste mi to na sidlo firmy. Tam to teraz neviem vyzdvyhnut. Vsetko objednavam na adresu: Jaskový rad 87, 831 01, Bratislava. Mohli by ste to este presmerovat? Dakujem

27.9. 07:31

Mária Vrbjarová, 07:31

Dobrý deň. Ospravedlňujeme sa. Zásielku sme presmerovali na správnu adresu. S pozdravom, Leščinská

5.11. 18:04

Dobrý deň. Kupil som od Vasej firmy zbijacku Herman MX518. Po vyreklamovani prveho kusa, ste mi poslali novu masinu. Ta od zaciatku vykazovala rovnake chyby ako ta povodna. Od polamaneho interieru kufra, az po vypadávanie skrutiek. Masinu som vytiahol z kufra zatecenu od oleja... Skúsenost je s nou uplne rovnaka. Mam pocit, ze ten stroj vobec nepresiel vystupnou konktrolou kvality. Jak polamany kufor, tak nedotiahnute skrutky od vyroby. Masina u mna robi s velkymi prestavkami, takze realne som s nou robil asi iba styri pracovne smeny. Za ten cas skrutky ktore sa musia dotahovat som dotahoval asi kazdych 7 min, inak vypadavali. A to aj ked som ich dotiahol "na fest" - volnou rukou prirodzene. Neuvadzate nikde pozadovany utahovaci moment. Jedna skrutka znovu skoncila ulomena, bez toho aby som ju nejako namahal do boku... A nakoniec prestal uplne reagovat vypinac. Dorazne pozadujem vratenie penazi. Je to uz druha masina, ktora ma presvedcila, ze stroje ktore ponukate maju zavazne seriove vady, ktore vylucuju ich rentabilne nasedenie v praci. A mam chut Vam vydat fakturu za testovanie Vasich strojov, lebo takyto rezim prace-neprace so strojmi ktore asi neboli nikde testovane je pre mna velmi neefektivny. Prosim o promptne vybavenie tejto veci. S pozdravom a prianim pekneho dna Ing. Michal Pacalaj

5.12. 10:30

Mária Vrbjarová, 10:30

Dobrý deň pán Pacalaj,

posielame Vám vyjadrenie k Vašej reklamácii.

Technickou prehliadkou boli zistené poškodenia, ktoré nezodpovedajú Vášmu popisu a správnemu používaniu náradia v súlade s návodom na používanie - napríklad ošúchané plastové kryty pri rukoväti, poškriabaný kryt valca, tupý sekáč.

V reklamácii uvádzate, že skrutky ste doťahovali každých 7 minút, ale skrutky nejavia známky častého doťahovania.

Zároveň reklamujete poškodenie spínača. K jeho poškodeniu pravdepodobne došlo prehriatím pri práci bez prestávky a roztavením plastových dielov spínača.

Pre tento model búracieho kladiva neevidujeme sťažnosti a reklamácie od iných zákazníkov, ani zvýšenú mieru opráv. Z toho dôvodu vylučujeme možnosť, že sa jedná o chybnú sériu, naviac sme Vám vyšli v ústrety a búracie kladivo sme vymenili za nový kus, kedy ste reklamovali rovnakú poruchu.

Vzhľadom na tieto skutočnosti Vašu reklamáciu neuznávame.

Pre "pokoj v duši" Vás prosíme o vyjadrenie, čo navrhujete k spokojnosti obidvoch strán.

V prílohe posielam fotografie v akom stave sme náradie prijali.

S pozdravom,

Miroslava Leščinská

Mária Vrbjarová, 10:31

Mária Vrbjarová, 10:31

Mária Vrbjarová, 10:31

Mária Vrbjarová, 10:31

Mária Vrbjarová, 10:31

Mária Vrbjarová, 10:31

Mária Vrbjarová, 10:31

Mária Vrbjarová, 10:31

Zđravim Vas.

Skrutky nejavia znamky casteho oitahovania

Skrutky nejavia znamky casteho dotahovania.... Co su znamky vasteho dotahovania? Ma byt strhnuty zavit? Skuste si tu masinu zobrat niekde a zbijat s nou a uvidite, ze sa povoluju.

Osuchane kryty su preto, lebo som zbijal v obmedzenych priestoroch

V navode na pouzitie sa nepise v akom rezime treba striedat pracu s oddychom stroja a na stranke jedneho predajcu sa pise ze praca je limitovana len scopnostami

pracovnika...

Viem ako som s masinou pracoval, znovu hovorim, ze som ju nedal z roky a robil som s nou sam.

O pokoj v dusi mi v tomto pripade vobec nejde. Ten hladam inde. Ide mi o to ze som si myslel, ze zbijacke "slovenkej firmy" a sklamal som sa.

Nieje to prva zbijacka co mam v rukach. Ale prva, ktora nevydrzala ani pol roka, vastne ani mesiac normalneho nasadenia.

Ak to Vam sposobi pokoj v dusi, vratte mi ciastku na ktoru si hodnotite dobre meno Vasej spolocnosti.

Pozehnane sviatky Vam prajem

6.12. 08:35

Mária Vrbjarová, 08:35

Dobrý deň pán Pacalaj,

peniaze Vám budú vrátené na Váš účet.

V prílohe posielam dobropis.

S pozdravom,

Miroslava Leščinská

Mária Vrbjarová, 08:35

herman_dobropis-c-22305329.pdf


Administrator has closed this thread. I tis not possible to post another reply. You can submit a new form.
Select your country
Select the country where you want your order to be delivered.