Nie ste prihlásený
Login Registration

Contact form No.202201010

1.11. 20:13

Kontaktný formulár
Meno a priezvisko: Tomáš Murín
Firma: Tomáš Murín Nerezová Výroba
E-mail: aisivyroba.tm@outlook.com
Telefón: 0902181843
Správa:
Dobrý deň,mám malú firmu na severe slovenská,v kovovýrobe pracujem nepretržite 4roky,zaoberáme sa výrobou zábradlí, plotov a bran,ale len z hliníka a nereze,používame rôzne náradie, AEG,MAKITA,MILWAUKEE, na herman pozerám už dávno, no momentálne nemám financie na zmenu náradia, ale ak by bola možnosť navštíviť nás a doniesť veci na prezentáciu či už na opracovanie alebo nástroje, budem rád popripade ak hľadáte niekoho na odskúšanie produktov budem rád ak nás navštívite...Dakujem za akúkoľvek odpoveď.Ako firmu vás sledujem už dlho,no nikdy som nemal dostatok financií na výmenu náradia,a nemám ani teraz ale možno budete mať chuť podporiť, mladú firmu,aj keď som len živnostník, každý niekde začínal. Dskujem Murín.

2.11. 09:57

Mirka Leščinská, 09:57

Dobrý deň pán Murín,
ďakujeme za prejavený záujem o prezentáciu a o prácu s HERMAN náradím. V krátkom čase Vás bude kontaktovať nás obchodný zástupca.

S pozdravom
Miroslava Kvetková
Herman Slovakia Production s.r.o.

3.11. 15:00

Mirka Leščinská, 15:00

Dobrý deň pán Murín,
veľmi radi Vás privítame u nás vo firme v Revúcej, kde máte možnosť pozrieť si všetky naše produkty vo výstavnej miestnosti. Ak máte napríklad YouTube kanál alebo stránku na sociálnych sieťach, kde testujete náradie a nástroje alebo prezentujete svoje výrobky spolu s náradím, ktorým boli vytvorené, môžeme sa porozprávať o spolupráci a podpore z našej strany.

S pozdravom
Miroslava Kvetková
Herman Slovakia Production s.r.o.


Administrator has closed this thread. I tis not possible to post another reply. You can submit a new form.
Select your country
Select the country where you want your order to be delivered.